Top 5 alimente care te sprijina in dezvoltarea ta spirituala

Stim cu totii cat de important este sa ne hranim corpul cu alimente curate, ecologice si neprelucrate. Cu toate acestea, in perioadele de dezvoltare este cu atat mai important sa-i asiguri organismului tau alimentele care sa sprijine schimbarea nivelului vibrational.

Anumite alimente sunt foarte importante in timpul perioadelor de schimbare si in perioadele de stres emotional ridicat.

In timp ce nivelul vibrational creste, acesta poate cauza o instabilitate emotionala. S-ar putea sa incepi sa te confrunti la inceput cu senzatii corporale, vise intense sau sensibilitate fata de ceilalti.

Glanda pineala are multe alte functii la nivelul organismului, dar din punct de vedere spiritual sau ezoteric, prin intermediul acestei glande ne puter ridica nivelul vibrational.

Daca doresti sa-ti sporesti intuitia, sa contribui la cresterea nivelului vibrational sau ai nevoie de ajutor in etapele ascensiunii, aceste alimente te vor ajuta in acest sens.

Iata care sunt cele CINCI alimente care sprijina dezvoltarea spirituala:

1.Ulei de masline extravirgin presat la rece si ulei de nuca de cocos

Grasimile sanatoase, cum ar fi cele gasite in uleiul de masline si cele din uleiul de nuca de cocos nu numai ca ajuta creierul si functiile sistemului nervos, dar ele ajuta, de asemenea, sa ne extindem intuitia.

De multe ori, atunci cand urci pe scara virationala, poti simti anxietate sau deprimare, in timp ce organismul incearca sa se adapteze noilor schimbari. O dieta bogata in aceste grasimi te poate ajuta sa te calmezi si sa pastrezi echilibrul prin acest proces.

Aceste grasimi sunt, de asemenea, stabilizante  si te pot ajuta sa te conectezi cu pamantul. Ele pot creste, de asemenea, conexiunea intuitiva cu natura.

2. Cacao Raw

Nu numai ca este foarte bogat in antioxidanti si nutrienti, dar are capacitatea de a contribui la imbunatatirea functionarii glandei pineale si de a-ti spori intuitia.

De asemenea, este un detoxifiant puternic si poate contribui la eliminarea energiei toxice si la curatarea aurei. Este energizant si poate ajuta la stabilizarea nivelului de energie pe parcursul zilei.

Boabele de cacao iti pot creste starea de spirit si iti pot calma gandurile, facandu-l o alegere perfecta pentru sesiunile de mindfulness.

3. Sfecla

Sfecla contribuie la detoxifierea organismului de metale grele si la curatarea glandei pineale.

Sfecla, de asemenea, este o leguma foarte legata de pamant si te poate ajuta sa te simti mai centrat si mai echilibrat, mai ales daca suferi de simptome ale cresterii vibratiei sau daca nu te simti in contact cu realitatea.

Aceasta leguma te poate ajuta sa ramai puternic din punct de vedere emotional in jurul persoanelor care obisnuiesc sa te sece de energie.

4. Ierburi

Sunt atat de multe plante minunate care te pot sprijini in timpul procesului de crestere a vibratiei si de dezvoltare.

Ierburile proaspete si ceaiurile din plante au o vibratie foarte puternica. Asa ca, foloseste-ti intuitia pentru a te ghida catre planta potrivita la momentul potrivit.

Plantele te pot ajuta sa-ti extinzi constiinta, sa-ti vindeci corpul, sa-ti sporesti abilitatile psihice si sa contribui la cresterea nivelului vibrational. De fapt, plantele medicinale sunt uimitoare in procesul de a-ti creste nivelul vibrational.

5. Apa

Mentinerea unui nivel de hidratare ridicat este de o important cruciala in perioadele de ascensiune si nu numai. Apa contribuie la detoxifierea energiilor negative si la eliminarea emotiilor negative.

In perioadele de dezvoltare, durerile si ranile suferite in trecut ies la suprafata pentru a fi eliberate. Hidratarea poate contribui la eliberarea acestor emotii si poate contribui la incheierea procesului.

Hidratarea, de asemenea, sprijina functionarea creierului, care la randul sau, sprijina starea de sanatate a glandei pineale si a sistemului nervos.

De asemenea, apa contribui la buna circulare a energiei la nivelul intregului organism si contribuie la mentinerea unui nivel constant de energie pe parcursul zilei.

Sursa

Va multumesc,

Psiholog Nutritionist Alina Blagoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.