Despre starea de a fi constient si boala

 

Celulele reactioneaza la starile de a fi constient asa cum o facem si noi. Cu alte cuvinte, daca o persoana furioasa se indreapta spre tine, probabil iti va transmite starea sa de furie; daca va petreceti timpul in preajma unor persoane bolnave, s-ar putea sa va imbolnaviti. Totul este energie si tot ce ne inconjoara emite energie.

Nivelurile de energie sunt nelimitate. Dintr-o perspectiva spirituala, mania este un nivel de energie inferior, in timp ce iubirea se afla la un nivel superior. In cercurile spirituale, energia este denumita „stare de a fi constient” sau „constientizare”.

Dumnezeu, sau „constiinta absoluta”, este comparat cu o oglinda uriasa, in timp ce creatia sa este inteleasa in sensul ca aceasta oglinda este impartita intr-un numar infinit de elemente componente sau stari diferite de a fi constient sau constientizare.

Asa cum inteleg eu lucrurile, o forma de viata, indiferent care ar fi ea, este o frantura din aceasta oglinda, care exprima intr-o forma personala propria stare de constiinta sau putere de constientizare. Odata cu nasterea creatiei, accedem la viata inconstienti sau in lipsa constiintei de sine, capatand treptat constientizare tot mai mare, ca reactie directa la viata din jurul nostru.

Asemenea unui computer care este programat prin instalarea succesiva de programe, adica pe masura ce este programat prin introducerea de tot mai multe date in memoria sa, avand astfel capacitatea de a fi mai performant si de a indeplini mai multe functii, fiecare fragment individual al acestei „oglinzi a creatiei” isi va dezvolta capacitatea de exprimare pe masura ce devine tot mai constient de adevarata sa natura. Iar cum noi, oamenii, suntem parti din acea oglinda, ne vom comporta asemenea unui calculator, cu alte cuvinte, cu cat vom acumula mai multa experienta, cu atat vom constientiza mai mult sau dobandi un nivel superior de constiinta.

Desi fenomenul este greu de exprimat in cuvinte, daca priviti atent in interiorul dumneavoastra si contemplati natura, veti constata ca toate lucrurile sunt practic reflectari ale unei esente unice. Cu alte cuvinte, fiecare lucru este, in felul sau o reflexie a lui Dumnezeu si toate reflecta lucrurile pe care le-a creat Dumnezeu. Si celulele respecta aceasta lege.

Celulele dispun de constiinta. Ele se supun legii cauzei si efectului, tot asa cum o facem si noi. Ceea ce introduci in organism este ceea ce vei scoate din organism.

ADN-ul si cromozomii din celule poseda tipare de memorie care depasesc tiparele genetice simple. Ele poarta urmele „experientelor” cotidiene prin care trec celulele, intr-o maniera foarte asemanatoare celei in care si memoria umana inregistreaza experientele zilnice.

Virusii sunt proteine care afecteaza constiinta sau viata unei celule. Ei slabesc celula, pregatind terenul pentru raspunsul imun si declansandu-l.

Dupa cum afirmam anterior, natura nu perpetueaza niciodata specimene neputincioase, ci ii elimina pe cei slabi. Numeroase proteine (asemenea virusilor si altora) au valoare de stimuli ce declanseaza mecanismul care ii permite organismului sa elimine slabiciunea, astfel incat celulele slabite sa poata fi inlocuite cu celule rezistente.

Pentru celule, problema este ca materialele de constructie si combustibilii obisnuiti – alimentele pe care le consuma majoritatea oamenilor – nu mai pot sustine un nivel deosebit de constiinta sau constientizare.

Majoritatea alimentelor pe care le consumam in prezent dispun de un nivel inferior de energie si vibratii, sau constiinta, ceea ce diminueaza energia care ajunge la celule, prin urmare si energia intregului organism, ducand astfel la boala si moarte. Acest stil de viata sarac in energie, diminueaza puterea de constientizare a oamenilor in general, motiv care explica de ce pe lume exista mai multa ura, rautate, barfa si minciuna decat iubire.

Trebuie amintit in acest punct si rolul pe care il joaca parazitii in procesele maladive. Chiar daca parazitii sunt cea de-a doua cauza de declansare a unei boli, ei sunt factori importanti care contribuie la constiinta si vibratia energetica a celulei, afectand astfel memoria ADN.

Prostia omeneasca de a introduce prin „vaccinare” agenti patogeni (paraziti) vii sau chiar si morti intr-un organism intoxicat a condus treptat la degradarea genetica a celulelor, care s-au slabit si au devenit mutante. 

Numeroase „boli” sunt induse sau declansate de vaccinuri, inclusiv ADD (maladia deficitului de atentie), SIDA, dar mai ales, cancerul. Noi am permis stiintei sa ne faca rau, sa ne mutileze sau sa ne ucida, lasandu-ne conditionati de o propaganda mincinoasa care ne indica pe noi ca principali vinovati, si nu stiinta. Oamenii de stiinta joaca ruleta ruseasca cu vietile oamenilor, in numele „progresului” si sub masca inselatoare a grijii fata de om.

Trebuie sa depasim acest ev intunecat al medicinei si chimiei, in care s-au produs atatea dezastre si distrugerea unor specii intregi.

Solutia este simpla

Este momentul sa ne trezim si sa revenim la simplitate si la caile pe care ni le ofera Dumnezeu si natura. Natura ne pune la dispozitie toate plantele si hrana de care avem nevoie pentru a ne purifica, regenera si revitaliza corpul fizic si corpul spiritual.

Sanatatea este un lucru foarte simplu: mananca in conformitate cu specificul speciei din care faci parte; mananca hrana proaspata, parguita, in stare cruda si neprocesata, asa cum fac si animalele; odihneste-te si stai cat mai mult la soare, curata organismul de toxine inclusiv de chimicale, metale grele, antibiotice, cantitati excesive de hormoni, mucus inutil, paraziti ucigasi, pesticide si altele de acest gen.

In principiu, organismul trebuie alcalinizat prin intermediul dietei. Dintre toate speciile vii, noi, oamenii, am ajuns pe o treapta superioara de dezvoltare neurologica, iar fructele au cea mai mare incarcatura de electricitate si alcalinitate dintre toate tipurile de hrana de pe aceasta planeta.

Am asistat la cazuri de recuperare si regenerare a sistemului nervos uman cu ajutorul fructelor, nu al legumelor, care nu au aceasta capacitate.

Folositi plantele medicinale pentru a reconstitui tesuturile distruse si a restabili si stimula buna functionare a acestora.

Includeti in dieta sucuri proaspete din fructe si legume ca suplimente nutritive „de forta”.

Suplimentati dieta cu un complex de super-hrana sau combinati-l cu dieta obisnuita pentru a sustine aportul nutritiv in cazul alimentelor deficitare.

Dupa cum sugereaza si denumirea sa, un complex de hrana superioara este acel complex care contine cateva dintre alimentele cele mai hranitoare si incarcate de energie pe care ni le furnizeaza natura, cum ar fi laptisorul de matca, pulberea de grau si pulberea de lucerna in capsule, pilule sau, pur si simplu, sub forma de pudra. Daca veti face toate aceste lucruri, veti constata cum corpul trece rapid actiune.

Organismul se va curata si se va regenera, indiferent de maladia de care sufera. Ca specialist in probleme de sanatate, nu am vazut niciodata vreo boala care sa nu raspunda la acest program.

Fiecare persoana cu care am lucrat a facut progrese remarcabile, iar in majoritatea cazurilor, starea maladiva a fost complet eliminata.

Nu va fie teama sa incercati. Nu conteaza cat de avansat este stadiul bolii, nici daca sunteti imobilizati ia pat. Am asistat la recuperarea totala a unor traumatisme de coloana vertebrala, dupa ce bolnavul fusese aproape complet imobilizat timp de cativa ani. Am asistat la realinierea pozitiei corpului si remodelarea lui prin disparitia unor deformatii. Daca respectati legile naturii, veti descoperi ca puterea lui Dumnezeu si a naturii este nelimitata.

Nu uitati, orice lucru se petrece dintr-o cauza, inclusiv sanatatea si boala. Totul se reduce la legea cauzei si efectului: deciziile pe care le luam si actiunile pe care le intreprindem creeaza conditiile de aparitie a cauzei, iar, in cele din urma, vom suporta consecintele prin efectele pe care le produce aceasta cauza asupra noastra.

Nu va lasati atrasi in capcana fara de sfarsit a notiunilor „terapeutice”. Straduiti-va neincetat sa intelegeti din ce cauza se produc anumite lucruri. Puneti-va permanent intrebarea ce efecte secundare vor avea faptele dumneavoastra sau ceea ce mancati, beti, inhalati, simtiti sau ganditi.

Toate aceste actiuni se transforma in experiente personale – de natura fizica, afectiva, mentala si spirituala.

„Boala” este doar un cuvant utilizat de comunitatea medicala si asociata cu o serie de simptome pe care le manifesta corpul fizic. Cand un medic de medicina alopata se refera la o anumita boala, el nu intelege natura autentica a corpului si nici reactia acestuia la informatia genetica, nivelul de toxicitate si aciditate. Medicii nu inteleg fenomenele chimice si fizice care se produc in natura, nici nevoia fiintei umane de a exista si a se hrani in armonie cu natura.

Uitati de boala! Purificati si fortificati organismul (celulele) si nu vor mai exista probleme pe care sa nu le puteti depasi (prin cura). Viata contine viata, iar moartea contine moarte.

Cei puternici si rezistenti supravietuiesc, iar cei slabi si neputinciosi pier. Acest adevar este valabil mai ales la nivel celular. Fortificati din nou organismul (si celulele care il ajuta sa functioneze) si veti trece prin experienta vitalitatii si a sanatatii robuste, o viata din care boala a disparut.

Rezumat

Aproape orice tulburare a activitatii la nivel tisular debuteaza din cauza acidozei si a toxicitatii. Din momentul in care tesutul nu mai functioneaza corect sau se congestioneaza, se manifesta si primele simptome de boala, atat la nivel local, cat si prin act reflex.

Prin „act reflex” se intelege ca de multe ori simtim durere intr-o anumita regiune, desi problema sau slabiciunea isi are originea in alta parte a corpului.

Un exemplu in acest sens il constituie situatia in care, desi colecistul este inflamat, puteti resimti dureri sau slabiciune in genunchiul drept. Si nu veti reusi niciodata sa faceti legatura intre cauza si simptome din cauza distantei dintre cele doua.

Aplicam in mod curent si eronat simptomelor prin care se manifesta acidoza sau toxicitatea denumirea de „boala” si incercam sa tratam aceste simptome cu medicamente supresoare.

Nu numai ca este o prostie sa procedam astfel, ci si periculos, fiindca vom sfarsi prin a provoca epuizarea tesutului si degradarea sa ireversibila.

Nu trebuie niciodata sa tratati simptomele, ci sa rezolvati cauza.

Tratand numai simptomele, nu veti vindeca niciodata ceea ce a declansat simptomele respective. Asta inseamna ca ceea ce a provocat simptomele bolii, va va obliga sa platiti, uneori punand capat vietii.

Tratamentul nu vindeca niciodata. Si nici nu trebuie sa tratati boala – ci sa va regenerati organismul. Este singura noastra sansa de supravietuire.

Trebuie sa eliminati inflamatiile fixate la nivelul intregului organism, apeland la detoxificare.

Dezintoxicati organismul de toate chimicalele, de mucusul inutil, de metalele grele care sunt nocive, de parazitii si de acizii inutili. Un organism curat si alcalin este un organism puternic si sanatos.

Cand veti intelege adevarul care se ascunde in spatele acestei afirmatii, veti constata ca nu este vorba de nimic misterios.

Boala este un proces natural, adica efectul unei experiente prin care trece organismul cand celulele sale incep sa se degradeze din cauza toxicitatii prezente sub forma excesului de mucozitati, a vaccinurilor, metalelor, chimicalelor si a altor factori poluanti, si din cauza acidozei, care nu este altceva decat inflamatie.

Purificarea organismului si fortificarea celulelor sunt singurele cai prin care se produce vindecarea autentica.

Sursa: „Sa traim sanatos fara toxine” – Robert Morse

Va multumesc,

Psiholog Nutritionist Alina Blagoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.