Beti apa pe stomacul gol


In Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire, in fiecare dimineata. Mai mult, testele cercetatorilor au demonstrat valoarea acestui obicei.

Publicam mai jos o descriere a folosirii apei, pentru cititorii nostri. Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli:   

Dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si  urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organele genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.  

           METODA DE TRATAMENT

   1. Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x 160 ml apa ( aproximativ o jumatate de litru in total)

    2. Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.

    3. Dupa 45 minute puteti bea si manca normal.

   4. Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mancati  si nu beti nimic timp de 2 ore.

   5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa dimineata pe stomacul gol, pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare.  

  6. Metoda de mai sus va vindeca bolile si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa.   

Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/controlul/reducerea principalelor boli:  

  1. Presiune ridicata a sangelui- 30 zile   

  2. Gastrita – 10 zile   

  3. Diabet – 30 zile   

  4. Constipatie- 10 zile  

   5. Cancer- 180 zile   

  6. Tuberculoza- 90 zile  

   7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic.

Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse; oricum, la inceputul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati mai des ca de obicei.

Este si mai bine daca continuati acest tratament ca pe o activitate de rutina in viata voastra. Beti apa si ramaneti sanatosi si activi.

Nu beti apa la masa.

Celor carora le place sa bea apa rece, la masa, le sunt adresate aceste randuri:   

Apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat.    

Va va incetini digestia. Odata ce acest “noroi” reactioneaza cu acidul din stomac, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine.     

Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si reziduuri si va duce la cancer.    

Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa.   

O nota importanta despre atacurile de inima:  ar trebui sa se stie ca nu fiecare simptom de atac de inima va fi durerea in mana stanga.    

Fiti atenti la durerile intense in maxilar.     

S-ar putea sa nu ai prima data durere in piept, in timpul unui atac de inima.   

Greata si transpiratul intens sunt si ele simptome obisnuite. 60% din persoanele care au atac de inima in timp ce dorm, nu se trezesc…   

Durerea in maxilar va poate trezi dintr-un somn adanc. Fiti cu grija si atenti….. Cu cat stim mai multe, cu atat sansele de a supravietui sunt mai mari. 

Un cardiolog spunea ca, daca fiecare din cei care primesc acest mail, il trimite la toti cunoscutii sai, putem fi siguri ca vom salva cel putin o viata.

Sursa: https://anatolbasarab.ro/beti-apa-pe-stomacul-gol/

Va multumesc,

Psiholog Nutritionist Alina Blagoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.